Bygg og Industri
Anleggsmaskinfører i gravemaskin

Ta en utdanning som trengs!

Ifølge SSB vil det de neste ti årene komme til å bli økt etterspørsel etter arbeidstakere med fagbrev og fagskoleutdanning rettet mot industri, bygg og anlegg, håndverk og helsefag. På disse områdene er behovet ventet å øke mer enn arbeidsstyrken.

Fagbrev

Ta fagbrev som praksiskandidat. Følg undervisningen fra din egen PC. Oppstart til høsten. 

Betongfagarbeider
Rørlegger
Renholdsoperatør

Tømrer
Bilmekaniker
Vei- og anleggsarbeider –  gratis*
Anleggsmaskinfører –  gratis*
Industrimaler – gratis*

*Jobber du innen anlegg, olje eller gass kan du ta utdanningen gratis.

Mesterutdanningen

Mesterutdanningen en solid og relevant utdanning for deg som ønsker å starte eller drive egen bedrift – eller som ønsker en faglig ledende stilling. Les mer om mesterutdanningen her.

fagskole

Fagskoleutdanning er høyere yrkesfaglig utdanning for deg som har fag-/svennebrev eller lang erfaring. Utdanningen gir studiepoeng. Løpende opptak frem til studiestart. Se ledige plasser her

Prosjektledelse 60 stp. – Bergen, Oslo
Bedriftsledelse 30 stp. – Oslo
Produksjonsledelse 60 stp.Sandefjord
Logistikkoordinator 60 stp. – Sandefjord, Oslo, Lillestrøm

Usikker på hva du skal velge?

Våre erfarne rådgivere kan hjelpe deg både med å se nye muligheter og få innsikt til å ta tryggere valg. Book en uforpliktende og personlig veiledning!

Hvem er Folkeuniversitetet​

Folkeuniversitetet er en ideell organisasjon som brenner for å levere kunnskap til voksne. Årlig deltar nærmere 20.000 voksne på våre kurs- og utdanningstilbud. Vi har kultur- og fritidstilbud, språkopplæring, fagbrev, universitets- og høgskolestudier, yrkesopplæring, mesterbrev, lederutvikling, og er en kompetansepartner for mange bedrifter og offentlige virksomheter i hele landet.