Ta en utdanning innen helse

Både etter- og videreutdanning gir deg påfyll av kunnskap og kompetanse som vil bidra til at du kan utvikle deg i jobben din.

Fagbrev

For en praksiskandidat er praksisen – altså arbeidserfaringen, kjernen i utdanningsløpet. Som praksiskandidat må du først avlegge en skriftlig eksamen og deretter få godkjent 5 års arbeidserfaring innen faget, før du kan melde deg opp til fagprøven.

Aktivitør
Helsefagarbeider

UTDANNING SOM LEDER TIL AUTORISASJON
høyere yrkesfaglig utdanning​
Korte yrkesrettede kurs​

Skole og jobb ble til ett!

Marianne har videreutdannet seg innen psykiske lidelser og aldring hos personer med utviklingshemning og er veldig fornøyd med sitt valg. I denne videoen kan du se hvorfor.

Usikker på hva du skal velge?

Våre erfarne rådgivere kan hjelpe deg både med å se nye muligheter og få innsikt til å ta tryggere valg. Book en uforpliktende og personlig veiledning!

Hvem er Folkeuniversitetet​

Folkeuniversitetet er en ideell organisasjon som brenner for å levere kunnskap til voksne. Årlig deltar nærmere 20.000 voksne på våre kurs- og utdanningstilbud. Vi har kultur- og fritidstilbud, språkopplæring, fagbrev, universitets- og høgskolestudier, yrkesopplæring, mesterbrev, lederutvikling, og er en kompetansepartner for mange bedrifter og offentlige virksomheter i hele landet.