Få nyttige verktøy til å mestre utfordringer du møter i jobben din

Nye muligheter i arbeidslivet trenger ikke å innebære en lang utdanning med studiepoeng og universitetsgrad. Vi tilbyr fagskoleutdanning, fagskoleemner, yrkesrettede utdanninger og kurs innen økonomi og regnskap for deg som ønsker å kommer deg raskt ut i jobb eller allerede er i jobb og vil oppdaterte kompetansen din.

korte yrkesrettede kurs
fagskoleutdanning
Fagbrev

Du kan også ta fagbrev som praksiskandiat som kontor- og administrasjonsmedarbeider Du kan velge mellom klasseromsundervisning eller følge undervisningen i virtuelt klasserom fra din egen PC. Er du usikker på hva du skal velge? Kontakt vårt kundesenter og få hjelp av en rådgiver.

Usikker på hva du skal velge?

Våre erfarne rådgivere kan hjelpe deg både med å se nye muligheter og få innsikt til å ta tryggere valg. Book en uforpliktende og personlig veiledning!

Hvem er Folkeuniversitetet​

Folkeuniversitetet er en ideell organisasjon som brenner for å levere kunnskap til voksne. Årlig deltar nærmere 20.000 voksne på våre kurs- og utdanningstilbud. Vi har kultur- og fritidstilbud, språkopplæring, fagbrev, universitets- og høgskolestudier, yrkesopplæring, mesterbrev, lederutvikling, og er en kompetansepartner for mange bedrifter og offentlige virksomheter i hele landet.