Kurs innen IKT, programmering og datasikkerhet

Har du lyst til å lære deg programmering? Vet du hvordan du kan sikre deg mot digitale trusler og vil du lære forskjellen på maskinlæring, kunstig intelligens, og deep learning? Alt dette og mye mer går vi i gjennom i våre nye IKT-kurs.

IKT-kurs
Programmering med Python for nybegynnere

Dette er en trygg introduksjon til programmeringsspråket Python, for de som aldri har programmert før. Med grunnleggende Python-kunnskaper vil du raskt kunne effektivisere arbeidet ditt betraktelig.
Les mer om kurset

Programmering med Python avansert

Modulen utdyper begrepene fra nybegynnerkurset, og legger også til funksjoner, flere datastrukturer, enkel dataanalyse og noen typer filhåndtering.
Les mer om kurset

Lurer du på hva du kan gjøre med programmering? Les artikkelen «Hva er egentlig programmering?»

Bli trygg i digitale verktøy

Kurset gir deg innføring i viktige digitale begreper, med spesiell oppmerksomhet rettet mot bruk av internett og ivaretakelse av IT-sikkerhet. Det vil gi deg bedre kompetanse i møte med digital omstilling.
Les mer om kurset

Datasikkerhet

Digitaliseringen de siste årene har ført med seg mange muligheter, men gjør oss også sårbare på nye områder. Dette kurset gir deg en grunnleggende forståelse for hvordan du best kan sikre deg og din virksomhet mot digitale trusler.
Les mer om kurset

Vil du vite mer om kursene?

Våre erfarne rådgivere kan hjelpe deg både med å se nye muligheter og få innsikt til å ta tryggere valg. Book en uforpliktende og personlig veiledning!

OM simula

Simula Learning er en del av Simulagruppen. Simula Research Laboratory ble etablert i 2001 og har som formål å løse viktige og grunnleggende problemer innen IKT, trene og utdanne forskere og utvikle nye kommersielle virksomheter. Simula Learning bruker erfarne PhD-studenter fra Simula Research Laboratory som kursholdere.

Her finner du informasjon om Simula Learning.

Hvem er Folkeuniversitetet​

Folkeuniversitetet er en ideell organisasjon som brenner for å levere kunnskap til voksne. Årlig deltar nærmere 20.000 voksne på våre kurs- og utdanningstilbud. Vi har kultur- og fritidstilbud, språkopplæring, fagbrev, universitets- og høgskolestudier, yrkesopplæring, mesterbrev, lederutvikling, og er en kompetansepartner for mange bedrifter og offentlige virksomheter i hele landet.