vi_over_60_logo

15% rabatt hos Folkeuniversitetet!

Fyll fritiden med noe som gir mening for deg!

Meld deg på et kurs innen 15. august og få 15% rabatt på spanskkurs, franskkurs, italienskkurs og kurs for deg som vil bli trygg i digitale verktøy! Ved påmelding, skriv rabattkoden VIOVER60 i kommentarfeltet. *Rabatten vil vises på fakturaen.

Hverdagsspansk nybegynnerkurs er for deg som ønsker en praktisk innføring i spansk. Du lærer raskt å klare deg i konkrete hverdagssituasjoner i et spanskspråklig land.

Digitaliseringen de siste årene har ført med seg mange muligheter, men gjør oss også sårbare på nye områder. Dette kurset gir deg en grunnleggende forståelse for hvordan du best kan sikre deg mot digitale trusler.

Lær noe nytt med Folkeuniversitetet

Få en ny hobby eller å bli bedre på en du allerede har? Hos oss kan du delta på ulike foredrag og kultur- og fritidskurs. 
Ved påmelding, skriv rabattkoden VIOVER60 i kommentarfeltet. *Rabatten vil vises på fakturaen.

Fransk

Italiensk

Få 10% på alle andre kurs

Ledelse i praksis

Å lykkes som leder

Hverdagsledelse - Trygg i rollen

Effektiv kommunikasjon

Usikker på hva du skal velge?

Våre erfarne rådgivere kan hjelpe deg både med å se nye muligheter og få innsikt til å ta tryggere valg. Book en uforpliktende og personlig veiledning!

Hvem er Folkeuniversitetet​

Folkeuniversitetet er en ideell organisasjon som brenner for å levere kunnskap til voksne. Årlig deltar nærmere 20.000 voksne på våre kurs- og utdanningstilbud. Vi har kultur- og fritidstilbud, språkopplæring, fagbrev, universitets- og høgskolestudier, yrkesopplæring, mesterbrev, lederutvikling, og er en kompetansepartner for mange bedrifter og offentlige virksomheter i hele landet.